CALL for VINAROM – 18 ianuarie 2012

In urma Experimentului Hibernal au ramas un numar semnificativ de pereti plini cu desene, grafuri, taguri, semne si simboluri.
Fiind stiut de la inceput ca traiul lor va fi scurt, au fost executate, fotografiate, documentate, iar acum ne pregatim de zugravirea cu alb deasupra lor.

__________________ZENIFICARE [+- ]

In vederea acestei zugraviri, repictari, re-zenificari si re-whitecubizari a Platformei, initiem prezentul Call for Vinarom.
Poate ati realizat in casele voastre curatenia de iarna, o renovare, o zugravire de tavan in urma inundatiei. Poate v-au mai ramas o mana de vinarom alb si un trafalet inca utilizabil.
Va asteptam miercuri, 18 ianuarie 2012, ora 11.00, la Platforma (in cadrul MNAC Anexa, Calea Mosilor 62-68, etaj 1) pentru a participa la finalul Experimentului.
Conditii de participare: sa veniti cu: trafalet, pensule, spaclu, vinarom alb in orice cantitate.

__________________official CALL for VINAROM Soundtrack : nature sounds / relaxation tapes / rainforest sounds / buddhist chants / sounds of dolphins_

Actiunea de zugravire in 2 straturi a peretilor acoperiti cu desene va fi filmata, fotografiata si toti participantii vor primi o copie a materialului de documentare.

_password: rewhitecubification _______

Daca sunteti interesati sa participati si considerati ca 2-3 ore de zugraveala ar putea fi relaxante, intrati pe facebook si dati Join!

Advertisements


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s